Geräte und Zubehör
Ananascarpaccio met roze Sorbet
Zubereitung 20 Min
Gesamt 20 Min
8 porties
Zutaten
Roze sorbet
-
suiker150 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
rijpe zoete banaan in stukken gesneden75 g
-
aardbeien steeltjes verwijderd, bevroren500 g
Ananascarpaccio
-
verse ananas verticaal in 4-6 partjes gesneden1
(ca. 200 g elk), kern verwijderd -
verse muntblaadjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2.7 mg
Protein
0.9 g
Kalorien
667.9 kJ /
159.6 kcal
Fett
0.2 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cutter
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Cutter+
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zoete Aardappel Bloemtaart
Keine Bewertungen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Ratatouille
40 Min
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Pâté in korst
10 Std.
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Eendenlever
33 Std.
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Mousse van ham
10 Min
Chocoladecake
40 Min