Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g venkel, in helften of kwarten gesneden, die in de invoeropening passen van de Cutter
- 200 g prei, alleen het witte gedeelte, in zijn geheel
- 30 g olijfolie
- ½ - ¾ tl zout, plus 1 snufje voor het glazuur
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el verse tijmblaadjes
- 100 g verse geitenkaas
- 1 ei
- 100 g ricotta
- 375 g bladerdeeg, een rechthoekig vel
- 1 eierdooier
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 25 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11 g
- Ballaststoff
- 2.9 g
- Natrium
- 612 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Kip met citroen
50 min.
Shakshuka
50 min.
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 min
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Omelet met gehakt
1u. 10min
Gazellehoorns
1h
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen