Geräte und Zubehör
Lemon cupcakes with citrus syrup
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
12 portions
Zutaten
Cupcakes
-
white sugar60 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
butter130 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
self-raising flour170 g
-
coconut milk180 g
-
water1000 g
Citrus dessert syrup
-
white sugar170 g
-
water15 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons)60 g
-
desiccated coconut toasted or untoasted, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
181.8 mg
Protein
3.4 g
Kalorien
1045 kJ /
249 kcal
Fett
13.2 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
8.8 g
Kohlenhydrate
30.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
ANZAC biscuits
40 Min
Chocolate chip cookies
50 Min
Lemon cake
2 Std.
Buttercream icing
10 Min
Basic muffin mix
30 Min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 Std.
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Pikelets
35 Min
Apple and cinnamon muffins
35 Min
Too easy chocolate cake
50 Min
ANZAC slice
1 Std. 40 Min