Geräte und Zubehör
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 porsiyon
Zutaten
-
salatalık uçları kesilmiş, soyulmuş veya soyulmamış (yaklaşık 800 g)4 - 5
-
süzme yoğurt yoğun kıvamlı200 - 250 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 tk
-
dereotu sadece yaprakları, ince kıyılmış, damak tadına göre¼ - ½ demet
-
karabiber (optional)1 tk
-
elma sirkesi (optional)1 yk
-
şeker (optional)1 tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
611.5 mg
Protein
7.3 g
Kalorien
403.3 kJ /
96.4 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
18.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kesme aparatı (tm6)
21 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Meksika Fasulyeli Quesadilla ve Guacamole
45 Min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35 Min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Keine Bewertungen
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 Min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Caprese Wrap
10 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Körili Tavuk ve Elmalı Salata
Keine Bewertungen
Kişnişli Karidesli Omlet
35 Min
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
1 Std. 15 Min
Bearnez Soslu Bonfile
Keine Bewertungen