Geräte und Zubehör
Cutter Beet Carpaccio
Zubereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
40 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
284 kJ /
67.9 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0.7 g
Kohlenhydrate
1.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Paella
1 Std.
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Keine Bewertungen
Whipped Kahlua® coffee
5 Min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 Min
Margarita
5 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15 Std.
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 Min