Geräte und Zubehör
Baklava kaastaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optional)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optional) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
220.2 mg
Protein
5.8 g
Kalorien
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 Min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Keine Bewertungen
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Karamelsaus
1 Std. 30 Min