Geräte und Zubehör
Baklava kaastaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optional)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optional) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
220.2 mg
Protein
5.8 g
Kalorien
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 Std. 30 Min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Soefganiots
2 Std.
Geluksbal-raketspiezen
Keine Bewertungen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 Std. 50 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Groene biscuittaart
Keine Bewertungen