
Geräte und Zubehör
Spinach and cheese-filled meatloaf
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
onions cut in halves50 g
-
garlic cloves to taste1 ½ - 2
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
Gruyère cheese cut in slices (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
chopped tomatoes, canned400 g
-
water200 g
-
sugar (optional)1 pinch
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
508 kcal /
2128 kJ
Protein
35 g
Fett
31 g
Kohlenhydrate
18 g
Ballaststoff
6.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fabulous Flavour on Every Level
72 Rezepte
Schweiz
Schweiz