Geräte und Zubehör
Cremet broccolisalat
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
4 portioner
Zutaten
-
broccoli delt i buketter200 gram
-
rødkål udhugget og skåret i skiver140 gram
-
rødløg55 gram
-
røde peberfrugter skåret i skiver55 gram
-
avokado i tern1
-
yoghurt naturel110 gram
-
ekstra jomfruolivenolie30 gram
-
citronsaft30 gram
-
salt efter smag1 knivspids
-
sort peber, stødt efter smag1 knivspids
-
mandler, flager2 spsk
-
chiafrø2 tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
81 mg
Protein
5 g
Kalorien
900 kJ /
215 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
15 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indendørs picnic
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Grøntsagsfrittata
Keine Bewertungen
Små broccolitærter med bacon
Keine Bewertungen
Kødboller med romescosauce
Keine Bewertungen
Lun linsesalat med bær og spinat
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Avocadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Keine Bewertungen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Keine Bewertungen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Keine Bewertungen