Geräte und Zubehör
Hartige cashew roomkaas
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 10 Min
1 beker
Zutaten
Weken
-
rauwe cashewnoten (zie tips)250 g
-
zout1 tl
-
water, gefilterd om te weken
Kaas
-
knoflookteentje1
-
water, gefilterd50 g
-
citroensap40 g
-
voedingsgist (zie tips)1 - 2 el
-
ciderazijn1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
verse bieslook (ongeveer 5 eetlepels), in ringetjes gesneden20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 beker
Protein
50.8 g
Kalorien
6635.6 kJ /
1579.9 kcal
Fett
123.7 g
Ballaststoff
21.2 g
Kohlenhydrate
64.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plantaardig genieten
26 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30 Min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Pad Thai
45 Min
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 Std.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min