Geräte und Zubehör
Zeevruchtennat met champagne
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 porties
Zutaten
-
sjalotten40 g
-
300 g mousserende witte wijnChampagne300 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 g
-
gekookte garnalen gepeld300 g
-
sint-jakobsschelpen12
-
bloem25 g
-
room, elk type (van koemelk)250 g
-
verse tijm alleen de naaldjes1 takje
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
zout aanpassen aan de smaak2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper2 - 3 snuifjes
-
citroensap
-
bladerdeeg (ca. 230 g) (zie tip)1
-
ei losgeklopt1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2010.3 mg
Protein
43.3 g
Kalorien
5306.5 kJ /
1275 kcal
Fett
3.3 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
57.3 g
Kohlenhydrate
65.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Verfrissende Melkdrank
5 Min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5 Std. 40 Min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Vegan pudding
15 Min
Wit Brood
Keine Bewertungen
Koreaanse Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Mosselen Marinière
Keine Bewertungen
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.