Geräte und Zubehör
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Zubereitung 35 Min
Gesamt 5 Std.
4 glazen
Zutaten
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 glazen
Natrium
5888 mg
Protein
100.2 g
Kalorien
14469 kJ /
3458.2 kcal
Fett
95.2 g
Ballaststoff
22.3 g
Gesättigte Fettsäuren
30.3 g
Kohlenhydrate
484.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nessuna valutazione
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nessuna valutazione
Mango-kokos lekkernij
Nessuna valutazione
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Chai latte parfait
15h 5min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Vegan kruimeldeeg
45min
Kerstman macarons
3h 20min
Crème anglaise
15min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Bearnaisesaus
20min