Geräte und Zubehör
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Zubereitung 35 Min
Gesamt 5 Std.
4 glazen
Zutaten
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 glazen
Natrium
5888 mg
Protein
100.2 g
Kalorien
14469 kJ /
3458.2 kcal
Fett
95.2 g
Ballaststoff
22.3 g
Gesättigte Fettsäuren
30.3 g
Kohlenhydrate
484.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
140 jaar Vorwerk
16 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pulled Pork
Keine Bewertungen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Mango-kokos lekkernij
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 Std. 15 Min
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen