Geräte und Zubehör
Sauerkraut
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 12 Std. 15 Min
1 litre
Zutaten
-
green cabbage (approx.1 cabbage) cored, cut into wedges that fit through feeder tube600 - 700 g
-
water divided700 g
-
sea salt24 g
-
caraway seeds2 tsp
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid powder30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 litre
Natrium
8480.2 mg
Protein
1.5 g
Kalorien
109 kJ /
26.1 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
TM Basics - Condiments
6 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 Min
Turmeric chicken bone broth
6 Std. 10 Min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 Std. 30 Min
Taco Seasoning
5 Min
Indonesian red spice paste
45 Min
Indonesian yellow spice paste
40 Min
Indonesian white spice paste
35 Min
Warming turmeric and ginger drink
10 Min
Xerém maize meal with fresh tuna
40 Min
Spiced Herbed Nuts
40 Min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 Min