Geräte und Zubehör
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porties
Natrium
8036.8 mg
Protein
103.4 g
Kalorien
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Fett
233.7 g
Ballaststoff
22.7 g
Gesättigte Fettsäuren
133.8 g
Kohlenhydrate
153.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Pico de Gallo
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Aromatische kipcurry
1 Std.
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen