Geräte und Zubehör
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 stuks
Zutaten
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
137.4 mg
Protein
14 g
Kalorien
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Fett
56.8 g
Ballaststoff
12.1 g
Gesättigte Fettsäuren
21.4 g
Kohlenhydrate
160.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Prime Board
Keine Bewertungen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 Std. 30 Min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Macadamia Chocolade Koekjes
45 Min
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Miso Udon Noedels
20 Min