Geräte und Zubehör
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 stuks
Zutaten
-
hazelnoten150 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, plus extra voor het invetten150 g
-
bruine suiker150 g
-
ei1
-
zout2 snuifjes
-
sinaasappelzeste biologisch, geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 tl
-
gemalen kruidnagel½ tl
-
glutenvrij witte bloem270 g
-
frambozenconfituur400 g
-
poedersuiker om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
137.4 mg
Protein
14 g
Kalorien
4858.6 kJ /
1161.2 kcal
Fett
56.8 g
Ballaststoff
12.1 g
Gesättigte Fettsäuren
21.4 g
Kohlenhydrate
160.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Kimchi risotto
Keine Bewertungen
Nyonya kip-curry bun
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
50 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Keine Bewertungen
Energieballen
30 Min
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Havertaart
Keine Bewertungen