Kompatible Versionen
Galete de hrișcă cu scoici și sos de cârnați Andouille
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Compoziție
- 200 g făină de hrișcă
- 300 g lapte
- 1 ou mijlociu (53-63 g)
- 1 linguriță sare
- 250 g apă
- 40 g unt sărat
Umplutură
- 20 g unt nesărat
- 3 mere, descojite, fără cotor, tăiate în 8 bucăți
- 12 scoici Saint Jacques
-
15
g brandy
oder 15 g Calvados - 150 g smântână grasă (cca. 48% grăsime)
- 85 g cârnat de porc afumat, tăiat bucăți plus 6 felii subțiri (andouille sau cabanos)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1943 kJ / 463 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Kohlenhydrate
- 38.3 g
- Fett
- 24.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Iaurt congelat cu căpșune
Keine Bewertungen
Mocktail Galapagos
Keine Bewertungen
Chawanmushi (Cremă sărată japoneză)
Keine Bewertungen
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Keine Bewertungen
Caserolă cu rață și legume
1h
Mini Pizza
1 Std. 30 Min
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Keine Bewertungen
Batoane din fulgi de alac și fulgi de porumb
Keine Bewertungen
Scoici Saint Jacques cu gem de chilli
Keine Bewertungen
Chebureci ucraineni
Keine Bewertungen
Dou sha bao (chifle cu pastă de fasole roșie)
Keine Bewertungen
Pesto cu rucola și chilli
10 Min