Geräte und Zubehör
Pasta med grønnsaksragu
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 porsjoner
Zutaten
Ragu
-
olivenolje30 g
-
hvitløksfedd1
-
løk delt i skiver50 g
-
selleri delt i biter (2 cm)50 g
-
gulrot delt i biter (2 cm)50 g
-
squash delt i biter (2 cm)50 g
-
tomat passatatomatsaus400 g
-
vann100 g
-
havsalt1 ts
-
basilikumblader, ferske pluss ekstra til pynt5
Pasta
-
vann1000 g
-
havsalt½ ts
-
pasta, tørr (feks. penne)320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Natrium
749 mg
Protein
12 g
Kalorien
1713 kJ /
407 kcal
Fett
10 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
63 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Kylling Penne med safran
Keine Bewertungen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Keine Bewertungen
Kylling-tagliatelle med pesto
Keine Bewertungen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Keine Bewertungen
Pasta med tomat og aubergine
45 Min
Kremet ertepasta
Keine Bewertungen
Rekelinguine med krabbe
Keine Bewertungen
Squashpasta med røkt laks
Keine Bewertungen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Keine Bewertungen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Keine Bewertungen
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Makaronigrateng
Keine Bewertungen