Geräte und Zubehör
Fluffy ricotta pancakes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 35 Min
12 portions
Zutaten
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 12 portions
Natrium
1390.3 mg
Protein
109.9 g
Kalorien
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Fett
84.3 g
Ballaststoff
4.9 g
Gesättigte Fettsäuren
45.2 g
Kohlenhydrate
182 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Breakfast and brunch
54 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Cashew and Cacao Smoothie
5 Min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
Thai Tomyum zoodle soup
45 Min
Fudgy chocolate cake
50 Min
Waffles
25 Min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 Min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 Std.
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15 Min
Mini triple layer bundts
35 Min
Tuna sushi rolls
1 Std. 25 Min
Sweet potato pikelets
45 Min
Better-for-you banana pancakes
30 Min