Geräte und Zubehör
Almond Chocolate Torte Second Bowl
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
16 portions
Zutaten
Chocolate Torte
-
coconut oil plus extra to grease (see Tip)3 ½ oz
-
almonds9 oz
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces (see Tip)7 oz
-
coconut sugar (see Tip)2 oz
-
vanilla bean paste (see Tip)1 tsp
-
salt1 pinch
-
large eggs5
Coconut Ganache
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces3 ½ oz
-
coconut milk3 ½ - 4 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
43.2 mg
Protein
7.6 g
Kalorien
1324.2 kJ /
316.5 kcal
Fett
25.2 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
12.2 g
Kohlenhydrate
16.1 g
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