Geräte und Zubehör
Zucchini and Almond Pulp Bread
Zubereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
10 slices
Zutaten
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (optional)3 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
234 mg
Protein
9 g
Kalorien
1272 kJ /
304 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
1 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
No Waste
13 Rezepte
USA
USA
Thermomix® Sensor Cakes and Quick Breads
45 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Apple and Pear Hot Cereal
1 Std. 35 Min
Barley and Tomato Salad
45 Min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Aloha Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Seedy Almond Low Carb Bread
1 Std.
Almond Butter Oatmeal Cookies
20 Min
Superfood Breakfast Muffins
1 Std.
Cranberry Almond Cookies
1 Std. 20 Min