Kompatible Versionen
Biban de mare gătit la aburi, cu cușcuș cu năsturel și portocală
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 100 g ulei de măsline extravirgin
- 30 g oțet de vin roșu
- 2 lingurițe muștar de Dijon
- ¾ linguriță sare de mare
- 3 prize piper negru măcinat
- 200 g năsturel
- 4 fileuri de biban de mare, cu piele (aprox. 90 g fiecare)
- 1 linguriță ulei de măsline extravirgin
- 500 g apă
- 180 g cușcuș
- 2 ½ portocale, 2 descojite, fără partea albă, tăiate în bucăți (2 cm), 30 g zeamă și coaja rasă fin a unei ½
- 20 g semințe de pin, prăjite
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protein
- 38 g
- Kohlenhydrate
- 40 g
- Fett
- 31 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Cartofi cu sos de iaurt
40min
Brioșe Hash Brown
1h
Salată cu crevete și legume crocante
40min
Caise gătite la aburi, cu sirop de cardamom
40min
Bol cu quinoa și legume, cu dressing cu Tahini
Keine Bewertungen
Terină de somon cu smântână cu piper
Keine Bewertungen
Somon cu ierburi aromate, gătit la 50°C
Keine Bewertungen
Sos Alfredo cu anghinare
45min
Unt
10min
Pește gras sous-vide
1u. 5min
Tartă picantă cu ton, ouă și capere
1u. 10min
Tocană de miel cu mentă, cu legume gătite la aburi
Keine Bewertungen