Geräte und Zubehör
Jollof Rice
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
-
water hot800 g
-
white long grain rice, e.g. basmati, jasmineparboiled rice e.g. golden sella basmati rice500 g
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (optional) to taste1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered200 g
-
red onion100 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
490 mg
Protein
5.9 g
Kalorien
1574.7 kJ /
376.4 kcal
Fett
13.4 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
59.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
West African
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Suya Beef Skewers
45 Min
Spiralized Tortilla
35 Min
Moi Moi
1 Std.
Egusi Stew
1 Std. 30 Min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 Std. 20 Min
Lafun (Amala)
10 Min
Chicken Nuggets and Chips
1 Std. 15 Min
Yam Pottage (Asaro)
35 Min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min