Geräte und Zubehör
Forårsruller med kylling
Zubereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portioner
Zutaten
-
kyllingebrystfilet skåret i stykker (5 cm x 5 cm)400 g
-
bagepulver1 teske med top
-
salt1 tsk
-
sød paprika1 tsk
-
olie1 spsk
-
mozzarella100 g
-
blå ost100 g
-
smør80 g
-
chilisauce, rød20 g
-
honning40 g
-
worcestershire sauce2 tsk
-
løgpulver1 tsk
-
hvidløgspulver1 tsk
-
vand, varmt500 g
-
rispapir rund (ca. Ø 20 cm) eller firkantet (ca. 20 cm x 20 cm)5 stykker
-
olie100 g
-
salatblade200 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2076 mg
Protein
36 g
Kalorien
3303 kJ /
790 kcal
Fett
57 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kulinarisk kaos
5 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 Min
Piri Piri kylling med salat
Keine Bewertungen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Keine Bewertungen
Provencalsk kylling
Keine Bewertungen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 Min
Steak au Poivre (peberbøf)
Keine Bewertungen
Oksekødskofta med feta
Keine Bewertungen
Kaloriefattig lasagne
Keine Bewertungen
Bahn mi med kylling
Keine Bewertungen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Keine Bewertungen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Keine Bewertungen
Fitnessbowls med brune ris og kylling (1800 kcal)
Keine Bewertungen