
Geräte und Zubehör
Chicken Tikka Masala Pasta
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Chicken
-
skinless chicken breast fillet cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
garam masala1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
garlic powder1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
fresh coriander leaves only4 tbsp
-
natural yoghurt140 g
-
sea salt½ tsp
Sauce
-
extra virgin olive oil20 g
-
onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
cardamom pods2
-
tomatoes cut into pieces300 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
raw almonds1 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
water200 g
-
short dried pasta or tagliatelle pasta300 g
-
fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish4 sprigs
-
lemon cut into wedges, to garnish (optional)1
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
794.4 kcal /
3323.6 kJ
Protein
43.6 g
Fett
36.3 g
Kohlenhydrate
75.4 g
Ballaststoff
8.4 g
Gesättigte Fettsäuren
17.1 g
Natrium
588 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Chaos cooking
14 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland