Geräte und Zubehör
Sticky pork belly with jasmine rice
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
jasmine rice rinsed and drained300 g
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
water650 g
-
brown sugar80 g
-
piece fresh ginger3 cm
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions cut into pieces (2 cm), 1 x thinly sliced to garnish7
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
oyster sauce20 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
boneless pork belly rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)800 g
-
sea salt½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
sesame seeds to garnish2 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1139.2 mg
Protein
26.5 g
Kalorien
6067 kJ /
1450.1 kcal
Fett
108.6 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
39.1 g
Kohlenhydrate
86.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Teriyaki deli chicken
40 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 Min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 Std. 20 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Quick and easy pork noodles
20 Min
Macaroni carbonara
30 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Creamy "marry me" chicken pasta
30 Min