Chicken Porridge With Century Egg

Chicken Porridge With Century Egg

4.7 36 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions

Zutaten

  • chicken breast fillets skinless, cut in pieces (4-5 cm)
    200 g
  • light soy sauce
    10 g
  • sesame oil dark (roasted)
    1 - 2 tsp
  • long grain white rice rinsed and drained
    200 g
  • water
    1600 g
  • century eggs washed (see tips)
    2
  • salted eggs cooked, shell removed and cut in cubes
    2
  • chicken stock powder homemade or store-bought
    2 tsp
  • salt
    2 tsp
  • white pepper powder
    1 pinch
  • fresh ginger finely shredded
    10 g
  • fresh coriander leaves only, finely chopped, to garnish
    2 sprigs
  • spring onions finely chopped, to garnish
    2 sprigs

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 233 kcal / 973 kJ
Protein 15 g
Fett 6 g
Kohlenhydrate 28 g
Ballaststoff 0 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen