Geräte und Zubehör
Homemade Fish Ball Soup
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
8 portions
Zutaten
-
mackerel fish fillets cut in pieces500 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
white pepper powder1 tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
ice cubes (see tips)100 g
-
chicken stock powder homemade or store-bought2 tsp
-
water800 g
-
coriander leaves chopped, to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
418 kJ /
100 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Mantou buns
1h 30min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Curry Chicken
1h
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Soy Milk
35min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Homemade Pandan Kaya
55min
Chicken Porridge
35min