Geräte und Zubehör
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
3 portions
Zutaten
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
633.7 mg
Protein
17.7 g
Kalorien
1355.6 kJ /
324 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nikmat Raya
15 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Beef Rendang
1 Std. 30 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 Min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 Min
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15 Min
Bubur Jagung (Sweet Corn Porridge)
30 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 Min
Ayam Masak Kicap
40 Min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10 Min