Kompatible Versionen
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
oder 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut in halves
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces,
oder 700 g canned tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 17 g
- Kohlenhydrate
- 19 g
- Fett
- 26 g
- Ballaststoff
- 6.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Asparagus cream soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Baked spinach and eggs
40min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Creamy courgette soup
25 min
Yoghurt and cucumber salad
5 min
Gazpacho
1h 15min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Salmorejo
10 min
Peas with ham
30min
Russian salad
1h 15min
Pozole Blanco
1h 40min