Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1000 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 diş sarımsak
- 100 g kereviz, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g havuç, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 1 soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 430 g kıyma, 3-4 parça halinde
- 40 g zeytinyağı
- 400 g domates, dörde bölünmüş
- 100 g domates püresi
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 2 yk mısır nişastası 4 yk soğuk suda eritilmiş
- 4 filiz fesleğen yaprağı, ince doğranmış
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2749.7 kJ / 657.2 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Kohlenhydrate
- 27.4 g
- Fett
- 46.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 15.2 g
- Ballaststoff
- 6.9 g
- Natrium
- 1258.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Çırpılmış Yumurta
10 min
Çilekli Tiramisu
6 Std. 20 Min
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45min
Gazpacho
10 min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15 min
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30min
Bearnez Sos
15min
Kıvrık Elmalı Kek
1h 20 min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 min
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30 min
Kıvrık Sebzeli, Hellim Peynirli Tart
Keine Bewertungen