Geräte und Zubehör
Beer batter fish
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
plain flour200 g
-
rice flour80 g
-
sunflower oil1500 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
light beer or lager, ice cold250 g
-
white fish fillets (eg whiting, snapper or hake)800 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
243.7 mg
Protein
46.9 g
Kalorien
15433.6 kJ /
3688.7 kcal
Fett
379.2 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
41.5 g
Kohlenhydrate
56.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Whitebait fritters
35 Min
Beef, ale and dumpling stew
2 Std. 55 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 Std. 20 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Passion fruit mojito mocktail
15 Min
Pistachio macarons
2 Std. 30 Min
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 Min
Soft Chinese bread rolls
1 Std. 20 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.