Geräte und Zubehör
Mixed berry pavlova stack
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
Raspberry coulis
-
fresh raspberries or frozen200 g
-
caster sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
Pavlova
-
white sugar320 g
-
egg whites (approx. 250 g), room temperature8
-
cream of tartar1 pinch
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cornflour3 tsp
Raspberry cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained20 g
-
fresh mixed berries to garnish500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
49.3 mg
Protein
3.6 g
Kalorien
1491.1 kJ /
356.4 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoff
2.3 g
Gesättigte Fettsäuren
11.5 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Fraisier sponge
30 Std.
Strawberry champagne cake
3 Std. 10 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4 Std. 40 Min
Tiffin slice
4 Std. 30 Min
Rocky road Christmas trees
24 Std. 30 Min
Strawberry and meringue semifreddo
12 Std. 15 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Chocolate brownie trifle
6 Std.
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min