Geräte und Zubehör
Salted caramel and chocolate cake
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
12 slices
Zutaten
Chocolate sponge cakes
-
butter plus extra to grease140 g
-
plain flour200 g
-
brown sugar280 g
-
Dutch cocoa powder70 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
brewed coffee200 g
-
canola oil70 g
-
eggs2
-
buttermilk150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Cream and salted caramel filling
-
unsalted butter cut into pieces80 g
-
double cream120 g
-
dark brown sugar50 g
-
caster sugar50 g
-
pure maple syrup50 g
-
vanilla bean1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
whipped cream600 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
316.7 mg
Protein
6.2 g
Kalorien
2383.2 kJ /
569.6 kcal
Fett
37.3 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
19.9 g
Kohlenhydrate
57.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Triple chocolate muffins
20 Min
Salmon and mushroom rice
40 Min
Bannofee Muffin
45 Min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 Std. 20 Min
Vanilla Puff Slice
7 Std. 20 Min
"This ain't no picnic" muffin
35 Min
Ombré cake
4 Std.
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 Min
Burnt orange marmalade
14 Std. 20 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min