Geräte und Zubehör
Mini banoffee bombe Alaskas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 24 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 500 g), cut into pieces 3 cm pieces and frozen5
-
vanilla bean paste2 tsp
-
thickened cream50 g
-
dark chocolate broken into small pieces50 g
-
plain biscuits of choice, trimmed (7 cm - see Tips)12
-
tinned caramel (see Tips)300 g
Meringue
-
egg whites4
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar180 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
635.8 mg
Protein
10.7 g
Kalorien
2435.8 kJ /
582.2 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoff
3.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7.5 g
Kohlenhydrate
87.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Christmas
25 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
S'mores cupcakes
2h 40min
Molten chocolate cake
45min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Swedish meatballs and mash
50min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Basil oil
10min
Home-style sponge cake
2h 30min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Macaroons
40min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Chocolate fondant cake
40min