Geräte und Zubehör
Pavlova towers
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 4 Std. 30 Min
8 portions
Zutaten
Cherry Syrup
-
fresh cherries pitted, plus extra to serve250 g
-
caster sugar50 g
-
lemon juice20 g
-
ground cinnamon½ tsp
Meringues
-
white sugar270 g
-
brown sugar60 g
-
egg whites room temperature8
-
cream of tartar½ tsp
-
white vinegar1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder sifted, plus extra for dusting1 tbsp
-
freeze-dried cherry powder (optional - see Tips)2 tsp
Assembly
-
thickened cream (see Tips)800 g
-
fresh mixed berries500 g
-
fresh mint leaves4 sprigs
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
103.6 mg
Protein
7.6 g
Kalorien
2473.3 kJ /
588.9 kcal
Fett
37.7 g
Ballaststoff
2.9 g
Gesättigte Fettsäuren
24.1 g
Kohlenhydrate
57.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chocolate ice cream
12 Std.
$250 chocolate chunk cookies
2 Std. 30 Min
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Beetroot salad
10 Min
Chocolate sauce
20 Min
Profiteroles
2 Std.
Lemon ice cream torte
48 Std. 40 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min