Geräte und Zubehör
Flat bread
Zubereitung 25 Min
Gesamt 25 Min
10 portions
Zutaten
-
hemp seeds (see Tips)50 g
-
wholemeal spelt flour175 g
-
white spelt flour175 g
-
olive oil1 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
salt½ tsp
-
water190 g
-
olive oil for frying
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
192.9 mg
Protein
6.7 g
Kalorien
662.6 kJ /
158.4 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoff
4 g
Gesättigte Fettsäuren
0.6 g
Kohlenhydrate
25.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Eat Well
102 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spelt bread rolls
1 Std. 45 Min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 Std. 15 Min
Chocolate cream cookies
1 Std. 30 Min
Chinese-style drinking porridge
25 Min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Spelt and buckwheat tortillas with chilli con carne
1 Std. 50 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Hazelnut crunch bliss balls
40 Min
Cranberry and coconut toasted cereal
50 Min