Geräte und Zubehör
Frozen mojito cheesecake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 24 Std. 25 Min
12 portions
Zutaten
-
Granita™ biscuits broken into pieces160 g
-
unsalted butter softened50 g
-
caster sugar100 g
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
cream cheese250 g
-
lime juice (approx. 2 limes - see Tip)40 g
-
white rum40 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3.4 g
Kalorien
1212.7 kJ /
288.7 kcal
Fett
22.3 g
Ballaststoff
0.8 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Celebrate summer with Nico Moretti
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Chorizo and prawns a la Sidra
25 Min
Summer ice cream cake
4 Std. 50 Min
Elly Berryman's plum shortcake
1 Std.
Torta caprese with raspberry jelly
2 Std.
Frangipane cake
1 Std. 45 Min
Pineapple passionfruit tart
4 Std. 30 Min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min
Gingerbread pavlova stack
5 Std. 30 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Caramel, date and walnut bundt
1 Std. 15 Min
Spiced cherry brioche wreath
2 Std. 20 Min