Geräte und Zubehör
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
water75 g
-
freshly squeezed lemon juice15 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
2935.9 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
131.9 kJ /
31.5 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55min
Pumpkin Chai Latte
20min
Jollof Rice
1h 20min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30min
Refreshing Hibiscus Lemonade Slushie
2h 30min
American-style pancakes
40min
Dairy-free Mango Ice Cream
5min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Lafun (Amala)
10min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10min