Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 - 450 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 200 - 250 g tatlı patates, uçları kesilmiş, gerekirse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra tuz
- su, sebzeler için
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 filiz fesleğen, taze, sadece yaprakları, süslemek için ekstra fesleğen
- 100 g mantar, dilimlenmiş
- 10 g zeytinyağı, 3 yk ekstra zeytinyağı
-
½ - 1
tk harissa ezmesi (bk. Öneriler)
oder acı sos - 4 yumurta
- pul biber, serpmek için
- karabiber, damak tadına göre
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 1086.5 kJ / 259.7 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Kohlenhydrate
- 17.6 g
- Fett
- 17.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.3 g
- Ballaststoff
- 3.4 g
- Natrium
- 403.1 mg
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