Geräte und Zubehör
Kaju, Muz ve Zencefilli Bağışıklık Güçlendirici
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
2 bardak
Zutaten
-
kaju fıstığı, çiğ50 g
-
su200 g
-
zencefil, taze kök ince dilimlenmiş40 g
-
muz parçalara bölünmüş80 g
-
taze sıkılmış limon suyu25 g
-
akçaağaç şurubu40 g
-
toz tarçın1 tutam
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 bardak
Natrium
9 mg
Protein
5 g
Kalorien
1046 kJ /
250 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sağlıklı Shotlar
14 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Kale Lahanalı ve Elmalı Kinoa Salatası
40 Min
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1 Std.
Yeşil Sebzeler İçecek Tozu
Keine Bewertungen
Bol Bitter Çikolatalı Yaş Kek
1 Std.
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 Min
Avokadolu Ispanaklı Smoothie
10 Min
Jambonlu Patates Salatası
Keine Bewertungen
Biberiye ve Yaban Mersinli Mokteyl
10 Min
Çilek ve Zencefilli Mokteyl
15 Min
Barbekü Sos
1 Std. 40 Min
Elma, Zencefil ve Acı Biberli Shot
15 Min
Havuç ve Portakallı Shot
5 Min