Geräte und Zubehör
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter500 - 600 g
-
cooking oil40 g
-
garlic cloves3
-
medium-sized prawns deshelled, deveined, patted dry with paper towels250 g
-
spring onions roughly chopped50 g
-
chilli flakes2 - 3 pinches
-
lemon juice20 g
-
ponzu dressing40 g
-
brown sugar1 tsp
-
salt2 - 3 pinches
-
ground white pepper2 - 3 pinches
-
toasted white sesame seeds to garnish
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
652.4 mg
Protein
10.7 g
Kalorien
709.9 kJ /
169.7 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
8.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Let's Spiralize
25 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Hand Ripped Cabbage
20 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Salmon and mushroom rice
40 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Tomato Focaccia
3 Std.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Sliced Fish Tofu Soup
2 Std. 10 Min
Kimchi Tofu Soup
35 Min