Geräte und Zubehör
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portions
Zutaten
-
broccoli florets300 g
-
red capsicums cut in pieces150 g
-
apples cut in quarters100 g
-
30 g sunflower seedspine nuts30 g
-
olive oil25 g
-
15 g white balsamic vinegarfruit vinegar15 g
-
honey1 tsp
-
wholegrain mustard1 ½ tsp
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
2.6 g
Kalorien
444.7 kJ /
106.3 kcal
Fett
7.9 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Every season is a Healthy Season
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Triple chocolate muffins
20 Min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 Std. 5 Min
Tornado Potatoes
1 Std.
Triple Chocolate Muffins
50 Min
Chunky guacamole
10 Min
Carrot Rice
1 Std. 20 Min
NZ mustard sauce
15 Min
Pad Thai
45 Min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.