Geräte und Zubehör
Salmorejo
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
6 portie
Zutaten
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1074.3 mg
Protein
13.6 g
Kalorien
1799.2 kJ /
430 kcal
Fett
30.8 g
Ballaststoff
3.1 g
Gesättigte Fettsäuren
5.6 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Keine Bewertungen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Levercake
1 Std. 50 Min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Sojabolognese
40 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen