Geräte und Zubehör
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portie
Zutaten
-
olijfolie45 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
bruine suiker200 g
-
zout1 ¾ tl
-
rode wijnazijn200 g
-
verse champignons in dunne plakjes gesneden100 g
-
jonge spinazie, vers grof gehakt, plus extra voor de garnering50 gram
-
eieren4
-
melk30 g
-
verse bieslook fijngehakt5 g
-
paprikapoeder½ tl
-
verse geitenkaas verkruimeld60 gram
-
water500 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om te bakken2 - 3 el
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
stokbrood in 4 stukken gesneden en horizontaal gehalveerd1
-
spek, gezouten, gesneden8
-
roomkaas8 eetlepels
-
tomaat4 sneetjes
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
2157.1 mg
Protein
30.5 g
Kalorien
4611 kJ /
1102.1 kcal
Fett
62.4 g
Ballaststoff
4.8 g
Gesättigte Fettsäuren
24 g
Kohlenhydrate
105.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Sloppy Gold Rush Burgers
Keine Bewertungen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Keine Bewertungen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Keine Bewertungen
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Karamelpoeder
1 Std.
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Keine Bewertungen
Koffielikeur
40 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Karamelpudding
1 Std.
Vanille-ijs
12 Std.