Geräte und Zubehör
Peren op Sinaasappelsiroop
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
3 portie
Zutaten
-
sinaasappelsap Vers geperst,240 g
ongeveer 2 sinaasappels, plus schil van 1 sinaasappel -
mineraal water, bruisend120 g
-
Marsala wijn60 g
-
½ tl kaneel, gemalenkaneelstokje1
-
peer ongeveer 3 peren, gehalveerd, klokhuis verwijderd600 g
-
suiker60 g
-
vanille-ijs300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
90.1 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
1953.7 kJ /
466.9 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoff
7.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
85.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Popcorn-ijs
Keine Bewertungen
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Keine Bewertungen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12 Std. 20 Min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Keine Bewertungen
Vegan jus
40 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Wit Brood
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Garnaalkroketten
Keine Bewertungen