Geräte und Zubehör
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 9 Std.
6 portie
Zutaten
-
rozijnen30 g
-
rum25 g
Crumble
-
hazelnoten50 g
-
veganistische margarine koud, in stukken, plus extra voor het invetten100 gram
-
suiker80 g
-
bloem120 g
-
zout1 snuifje
Appelvulling en assemblage
-
appels (alle soorten) ontdaan van klokhuis, in vieren gesneden600 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
suiker40 g
-
kaneel, gemalen1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
3.8 g
Kalorien
1671.9 kJ /
399.6 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoff
4.2 g
Kohlenhydrate
54.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Sacher taart
3 Std.
Vanillesiroop
30 Min
Groentesticks
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Harira
7 Std.
Amandelcake
50 Min
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min