Geräte und Zubehör
Krokante Onsen Eieren met Kool
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
6 portie
Zutaten
-
panko paneermeel150 g
-
water1000 g
-
eieren, medium (53-63 g) kamertemperatuur6
-
olie om te bakken
-
witte kool fijngehakt200 g
-
teriyaki saus6 el
-
rode peper, vers in dunne plakjes gesneden, om te bestrooien1
-
koriander, vers fijngehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
821.4 mg
Protein
11.3 g
Kalorien
827.6 kJ /
197.8 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
23.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pistache Shake met Witte Chocolade
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Tarbot in champagnesaus
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Crème anglaise
15 Min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Glühwein
15 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min