Geräte und Zubehör
Krokante Onsen Eieren met Kool
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
6 portie
Zutaten
-
panko paneermeel150 g
-
water1000 g
-
eieren, medium (53-63 g) kamertemperatuur6
-
olie om te bakken
-
witte kool fijngehakt200 g
-
teriyaki saus6 el
-
rode peper, vers in dunne plakjes gesneden, om te bestrooien1
-
koriander, vers fijngehakt, voor de garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
821.4 mg
Protein
11.3 g
Kalorien
827.6 kJ /
197.8 kcal
Fett
6.4 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
23.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Lasagne met Linzen
Žádné hodnocení
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min.
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Žádné hodnocení
Chocolade-Sinaasappel Posset
5hod. 40min.
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min.
Tempé
48hod.
Frambozen-pistache cake
4hod. 35min.
Paaspastei
Žádné hodnocení
Gegrilde octopus met aardappelen
2hod. 45min.
Coconut Dream
10min.
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min.
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min.