Geräte und Zubehör
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 portie
Zutaten
-
200 g sinaasappel, schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesnedenbloedsinaasappel schil verwijderd, vruchtvlees in partjes gesneden200 g
-
granaatappelpitten120 g
-
honing20 g
-
Campari likeur20 g
-
gin20 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten230 g
-
suiker230 g
-
vanille-extract, natuurlijk2 tl
-
eieren4
-
melk120 g
-
sinaasappelzeste geraspt3 tl
-
bloem plus extra voor bloem230 g
-
bakpoeder2 tl
-
water1100 g
Vanillesaus
-
eierdooiers6
-
melk450 g
-
suiker75 g
-
vanillestokje1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
184.1 mg
Protein
11.5 g
Kalorien
2629.6 kJ /
628.5 kcal
Fett
31.7 g
Ballaststoff
2.1 g
Gesättigte Fettsäuren
18.2 g
Kohlenhydrate
72.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Peren op Sinaasappelsiroop
Keine Bewertungen
Spaghetti Bolognese
40 Min
Ovengebakken Groentechips
1 Std. 45 Min
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Halloween quiche
2 Std.
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Portugees crème brûlée
25 Min