Geräte und Zubehör
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
6 portie
Zutaten
Merengue
-
eiwitten3
-
suiker140 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Witte Chocolade Crème
-
melk700 g
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 g
-
suiker50 g
-
witte chocolade in stukken gesneden100 g
-
maïzena (zetmeel)10 - 20 g
-
eierdooiers3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
118.7 mg
Protein
9.2 g
Kalorien
1868 kJ /
446 kcal
Fett
12.4 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
6.8 g
Kohlenhydrate
76.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
De eerste hap: Rijstpap
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Gestoomde pesto broodjes
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Dubai Chocolate Tiramisu
Keine Bewertungen
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Pistache Crème Brûlée
3 Std. 20 Min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Vanille-ijs
12 Std.