Geräte und Zubehör
Quick Rise Basic Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
10 slices
Zutaten
-
water140 g
-
extra virgin olive oil plus extra to brush45 g
-
dried yeast active2 ¼ tsp
-
all purpose white flour255 g
-
salt¾ tsp
-
all purpose white flour to dust
-
salt, coarse to sprinkle, (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
221.7 mg
Protein
39 g
Kalorien
1778.6 kJ /
425.1 kcal
Fett
11.6 g
Ballaststoff
24.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
56.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
There is Always Room at Our TABLE
22 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Three Egg French Omelet
30 Min
Homemade toasted muesli
30 Min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 Min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 Std.
Mango sorbet
2 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min