Geräte und Zubehör
Croquembouche cu cremă de portocale și ciocolată amăruie
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std.
16 porții
Zutaten
Amestec pentru profiterol
-
apă300 g
-
unt bucăți160 g
-
sare½ linguriță
-
zahăr20 g
-
făină240 g
-
ouă (aprox. 6 ouă medii)350 g
Cremă de portocale
-
zahăr140 g
-
coajă de portocale (de la aprox. 2 portocale)2 linguri
-
lapte1000 g
-
amidon de porumb100 g
-
ouă4
-
gălbenușuri4
-
extract natural de vanilie2 lingurițe
Ciocolata amăruie
-
ciocolată amăruie bucăți mici sau butoni500 g
Asamblare
-
zahăr pudră50 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 porție
Natrium
163 mg
Protein
11.5 g
Kalorien
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
15.5 g
Kohlenhydrate
47.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tortellini cu supă de carne
Keine Bewertungen
Chifle cu salată de crab
Keine Bewertungen
Mousse de zmeură și căpșune
Keine Bewertungen
Pere gătite lent, în sirop de vin
Keine Bewertungen
Pere cu sirop de portocale
Keine Bewertungen
Salată de pere, brânză albastră și alune de pădure
Keine Bewertungen
Mocktail Galapagos
Keine Bewertungen
Sabayon cu lichior de ouă
Keine Bewertungen
Sorbet de litchi cu vodcă
Keine Bewertungen
Punch de Crăciun
Keine Bewertungen
Sushi Temaki
Keine Bewertungen
Limoncello
193 Std.